top of page

Binkoštna Cerkev Center Ljubljana je del Evangelijske Binkoštne Cerkve v Sloveniji in služi skupnosti v Ljubljani in po vsej Sloveniji. Središčna potreba, ki jo ljudje imajo, da bi našli veselje, mir, smisel in izpolnitev v življenju, je povezanost z Bogom. Toda vzpostavitev odnosa z Bogom je le vstopna točka. Ljudje želijo biti vključeni v skupnost, prijateljstvo, majhne skupine, projekte pri katerih služijo in pomaganje na vseh področjih širše skupnosti. Vsaka oseba ima veliko ponuditi in v naši cerkvi poskušamo pomagati vsaki osebi doseči njen potencial.

Predšolski otroci

LEKCIJE IZ NOVE ZAVEZE

Tukaj je veroučni material za učenje predšolskih otrok - skupek lekcij iz Nove zaveze.

LEKCIJE IZ STARE ZAVEZE

Tukaj je veroučni material za učenje predšolskih otrok - skupek lekcij iz Stare zaveze.

LEKCIJE o duhovnem

življenju

Tukaj je veroučni material za učenje predšolskih otrok - skupek lekcij o duhovnem življenju.

LEKCIJE za

praznike

Tukaj je veroučni material za učenje predšolskih otrok - skupek lekcij za cerkvene praznike.

Svetopisemske igre

Igre in aktivnosti za predšolske otroke, ki se lahko uporabljajo za verouk, tabor, vrtec ali kjerkoli se uči Sveto pismo. Vsaka aktivnost je povezana s svetopisemsko vrstico. Otroci bodo ob igri razvijali umske in motorične sposobnosti, prav tako pa zmožnost vseh čutil.

MOJ BOG JE TAKO VELIK

Ta material vam bo pomagal predstaviti našega velikega Boga majhnim otrokom. S pomočjo 62 iger boste otroke skozi aktivnost in igro lažje naučili svetopisemske resnice.

Tukaj je na razpolago gradivo za pomoč pri učenju predšolskih otrok – lekcije, ki pokrivajo celotno Sveto pismo za predšolske otroke in igre za predšolske otroke. S klikom na gumb »Več« odprite stran z želenim gradivom.
bottom of page